Fisher-Price

ISMERTETŐ

 

 

A baba életének első éveiben nagyon sok örömteli pillanatot oszt meg velünk! A Fisher-Price minden terméket úgy tervez, hogy közben a baba fejlődését tartja szem előtt, hogy Ön még inkább ezekre az együtt töltött értékes órákra koncentrálhasson. Termékötleteinket a terméktervezők, a gyermekfejlődési szakértők és biztonsággal foglalkozó mérnökök segítségével dolgozzuk ki, akik összekapcsolják az anyukáktól és a babáktól szerzett információkat a Fisher-Price tapasztalataival, szaktudásával és kreativitásával. Fogyasztói kutatások és internetes fórumok segítségével teszteljük az elképzeléseinket és az új termékek koncepcióit, és kikérjük a véleményüket. Végezetül a babáknak szánt termékeket valódi otthoni környezetben és saját termékvizsgáló laboratóriumainkban teszteljük mielőtt kikerülnének a polcokra, biztosítva, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek. Nincs két olyan baba, aki egyformán tanulna és játszana. Az Intelligens fokozatok technológia bármikor lehetővé teszi a gyermekének legmegfelelőbb fokozat beállítását! Az egymást követő szórakoztató szinteken különféle kifejezésekkel, dalokkal és hangokkal ismerkedhet meg.

 

Intelligens fokozatok technológia 

A babák felfedezik és megismerik a hangokat, zenét, tárgyakat és első szavakat. Fejlődik az érzékelésük. A kiváncsiságukat mindig leköti valami tevékenység. A gombok lenyomásával, karok meghúzásával, ajtók becsukásával-kinyitásával felfedezik, hogyan idézzék elő a történéseket, hogy meghallják a választ. Az első szavak és hangok növelik a baba kíváncsiságát.

A 2. szint jutalmazza a babákat és az ismétlés révén szélesíti az 1. szinten megismert fogalmak skáláját. 
A babák új dalok és kifejezések segítségével tanulnak új szavakat, így bővítve a szókincsüket. Megtanulják, hogyan válaszoljanak egyszerű kérdésekre és utasításokra. A kúszással, állással, lökéssel vagy a játékos elfoglaltságokkal fejlődnek a motoros képességeik.

A barátságos figurák ösztönzik az idősebb gyerekeket, hogy a viám dalok , hangok és kifejezések segítségével utánzó játékokat játszanak.
Vidám témák segítik a korai szerepjátékot.
A gyerekek a játékaik segítségével eljátszahatják saját történeteiket, csak a fantáziájuk szabhat határt.

 

További információk a Fisher-Price-ról:

www.youtube.com/channel/UCtIqzHmm0jhozegtnqnwOGQ